Beställ värdebevis

Här kan du enkelt beställa ett värdebevis som berättigar mottagaren till en timmes provlektion eller en introduktionsflygning.
En provlektion genomförs tillsammans med en flyglärare och är perfekt till dig som funderar på att ta flygcertifikat.

En introduktionsflygning är en möjlighet att få uppleva hur det är att flyga i ett litet flygplan och njuta av utsikten och vårt fantastiska landskap. Till skillnad från en provlektion flyger du som passagerare med någon av våra allra mest erfarna piloter som har godkänts av flygklubben för att genomföra introduktionsflygningar. Man kan också vara upp till tre passagerare ombord samtidigt om man väljer att flyga med klubbens fyrsitsiga Piper PA-28.

Värdebeviset e-postas till dig direkt och skrivs ut av dig själv, tillsammans med en faktura. Observera att värdebeviset blir giltigt i vårt system först när fakturan är betald.

Ett värdebevis för provlektion eller introduktionsflygning med UL-flygplan kostar 1750 kr. Då UL-flygplanen endast har plats för två personer kan endast en person förutom flygläraren följa med.

Ett värdebevis för provlektion eller introduktionsflygning med klubbens fyrsitsiga Piper PA-28 kostar 2400 kr, och upp till tre passagerare kan följa med vid introduktionsflygning, dock ingen extra passagerare i samband med provlektion.